ZUPY JARSKIE /przepisy/

1. Zupa z grzybów boczniaków z suszonymi pomidorami i parmezanowym chipsem - wyróżnienie i zaproszenie do restauracji „Dworek Saski”
2. Zupa z soczewicy ze świeżą bazylią i tofu
3. Zupa ogrodnika
4. FLORAL PARADISE - II miejsce i nagroda publiczności
5. PAPRYKOWE SZALEŃSTWO
6. Zupa krem cebulowy
7. MARCHEWKOWO-JAŚMINOWA ROZKOSZ
8. Czosnkowy Freestyle - I miejsce
9. ZIELONO MI - wyróżnienie i zaproszenie do restauracji „Dworek Saski”
10. „Hell’s plate” - III miejsce, wyróżnienie i zaproszenie do restauracji „Dworek Saski”
11. Zupa Salute
12.Krem z kalafiora z chrupiącą komosą ryżową - wyróżnienie i zaproszenie do restauracji Oliwio i Teatralna

fot. Katarzyna i Patryk z 4zc, Justyna z 3 ga

fz28
fz48
fz33
fz1
fz14
fz52
fz10
fz21
fz32
fz3
fz46
fz43
fz25
fz18
fz41
fz31
fz11
fz16
fz45
fz26
fz4
fz8
fz6
fz27
fz56
fz61
fz9
fz2
fz60
fz37
fz5
fz15
fz7
fz51
fz36
fz44
fz58
fz59
fz23
fz30
fz47
fz64
fz29
fz42
fz40
fz57
fz35
fz34
fz55
fz22

Back to top