REKRUTACJA DO TECHNIKUM i BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
REKRUTACJA DO TECHNIKUM i BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
wnioski o przyjęcie do szkoły można składać od 15 czerwca od godz. 9.00 do 10 lipca do godz. 15.00
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
KUCHARZ - KLASA MUNDUROWA
KUCHARZ - KLASA MUNDUROWA
Z INNOWACJĄ - ORGANIZATOR SŁUŻB ŻYWIENIOWYCH, NASZYM PARTNEREM JEST 6 MAZOWIECKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ, 62 BATALION LEKKIEJ PIECHOTY W RADOMIU
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
CUKIERNIK, KUCHARZ (KLASA MUNDUROWA), OPERATOR MASZYN I URZĄDZEŃ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
CUKIERNIK, KUCHARZ (KLASA MUNDUROWA), OPERATOR MASZYN I URZĄDZEŃ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Previous Next Play Pause
  1. LUNCH BOX pełen zdrowia - przykładowe II śniadania do szkoły
  2. Pomiary ciśnienia, zawartości tkanki tłuszczowej, obliczanie wskaźników BMI i WHR oraz ich interpretacja
  3. Koktajle owocowo-warzywne - degustacja
  4. Owoce i warzywa, surówki - degustacja
  5. Wyroby cukiernicze w zdrowej odsłonie - ciasteczka wieloziarniste owocowo - warzywne
  6. Zdrowe węglowodanów – zdrowe przekąski (ziarna, nasiona, orzechy, suszone owoce)
  7. Poradnia dietetyczna – zasady zdrowego odżywiania.
  8. Prezentacja multimedialna. „Czysta etykieta”- dodatki do żywności
  9. Malowanki dla dzieci – nauka zasad odżywiania poprzez zabawę.
  10. „Zdrowy styl życia – aktywni dla zdrowia” - innowacyjne formy aktywności
  11. Zdrowie odmieniane w różnych językach.
  12. Biblioteka żywieniowa – broszury, poradniki, kulinaria
  13. Śniadanie w różnych kulturach – prezentacja
  14. Zapytaj psychologa - Jak wspierać dzieci z kompleksami z powodu otyłości?

P1010117
P1010007
sz1
P1010118
P1010010
sz57
P1010012
sz7
IMG_1112
3
sz45
P1010009
P1010015
P1010019
sz41
P1010177
P1010116
IMG_1129
sz44
P1010166
P1010182
P1010016
P1010020
sz31
P1010184
P1010185
fm17
f21
P1010175
P1010172
P1010013
P1010014
P1010017
P1010018
f5
P1010021
P1010011
sz3
2
P1010178
P1010181
sz2
P1010179
1
sz43
P1010180
fm12
4
P1010098
P1010173

Back to top