REKRUTACJA DO TECHNIKUM i BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
REKRUTACJA DO TECHNIKUM i BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
wnioski o przyjęcie do szkoły można składać od 15 czerwca od godz. 9.00 do 10 lipca do godz. 15.00
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
KUCHARZ - KLASA MUNDUROWA
KUCHARZ - KLASA MUNDUROWA
Z INNOWACJĄ - ORGANIZATOR SŁUŻB ŻYWIENIOWYCH, NASZYM PARTNEREM JEST 6 MAZOWIECKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ, 62 BATALION LEKKIEJ PIECHOTY W RADOMIU
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
CUKIERNIK, KUCHARZ (KLASA MUNDUROWA), OPERATOR MASZYN I URZĄDZEŃ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
CUKIERNIK, KUCHARZ (KLASA MUNDUROWA), OPERATOR MASZYN I URZĄDZEŃ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Previous Next Play Pause

W ramach programu „Bezpieczna i przyjazna szkoła” współpracują z nami lokalni producenci żywności:

  1. Smaczek z Doliny Radomki – Gospodarstwo Sadownicze MB –pani Monika Bankiewicz
  2. Miód naturalny – Pasieka Pana Łukasza Morawskiego – Wola Wacławska
  3. Zakład Masarski Krawczyk Sp z o.o - Mleczków
  4. Zbyszko Company SA – Producent soków Radom
  5. Zakład Mleczarski Figand – Leszek Figarski i wspólnicy, Wolanów
  6. Spółdzielnia Mleczarska Mlekpol, Grajewo
  7. Cech Piekarzy – Zrzeszenie Piekarzy Radomskich
  8. Oleum Tadeusz Zieliński – producent olejów
  9. KROKUS - Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk, Pająków
  10. LGD Stowarzyszenie Razem dla Radomki – Radom
  11. E.Leclerc – Hipermarket Radom
  12. Gospodarstwo Rolne Państwa Pysiak – Produkcja Wędlin

kP1010146
fir16
P1010107
pr1
P1010039
P1010100
P1010153
pr39
pr3
P1010062
P1010105
pr33
1
kP1010145
P1010031
3
P1010110
pr2
fir9
P1010106
P1010156
P1010150
P1010139
fir2
P1010108
P1010096
fir12
kP1010142
P1010129
P1010059
P1010130
pr38
P1010040
fir19
pr46
P1010128
P1010109
4
P1010154
P1010092
P1010030
P1010090
kP1010141
P1010050
P1010138
fir1
2
P1010073
P1010068
pr37

Back to top