30 marca uczniowie klasy 3 Ga uczestniczyli w Dniu Otwartym UP w Lublinie.
Wzięli udział w warsztatach „Fałszowanie żywności” – sprawdzali zafałszowanie soku jabłkowego. Dzięki uprzejmości pracowników UP mogli zobaczyć specjalistyczne pracownie - dr. inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk zaprezentowała pracownię sensoryczną, a mgr inż. Patryk Siczek (absolwent ZSSiH) pokazał pracownię gastronomiczną i przybliżył kierunki kształcenia na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii.
W Centrum Kongresowym UP zapoznali się z ofertą kształcenia na wszystkich wydziałach uniwersytetu oraz działalnością kół naukowych.

339340799_1177980622914724_4785444831257510334_n
339338604_1092903204998978_5923070951980433641_n
339410186_158542090488354_5226483384377787563_n
339377223_610090027418385_5911667769763070150_n
339653747_910509876895251_4436170231952497610_n
339532464_889814988764637_4487440989182046759_n
Previous Next Play Pause

337298558_1928696677510026_3801732378481359924_n
339906440_786197155965251_8403044049236066981_n
334578259_1927054817668698_3598787710543527031_n
336791791_619450546273137_8804589386385388263_n
337185329_1434765727270837_6760804175437148778_n
334724591_5682860238485319_8356442004705112654_n
334734218_542112268137408_6872471099964144613_n
337218184_1412883502850507_2054395158612911886_n
337305602_1016077636038730_2664006537209314982_n

Back to top