Zielone, czerwone, okrągłe, pachnące, a jako przekąska niezwykle sycące.
Uczniowie klasy trzeciej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych na zajęciach z pracowni gastronomicznej świętowali dzień jabłka.
Zajęcia rozpoczęli od pogadanki na temat witaminek, które dostarczają nam te rodzime owoce.
Pod opieką nauczycieli przedmiotów zawodowych Pani Marzeny Wnęt i Pani Martyny Domagała-Karpeta uczniowie przygotowali dania zasadnicze, desery z jabłek oraz dania z dodatkiem tych owoców.

Życzmy smacznego.

f
h
c
y
x
yy
g
b
a
w
L
i
s
j
m
u
z
d
t
x
yyy
k
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
e
n
o
r
p
Previous Next Play Pause

Wszyscy jabłka chętnie jemy i dzień jabłka świętujemy.

yy
a
y
f
m
x
i
e
d
r
s
z
b
c
k
n
j
x
L
w
h
o
p
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
t
g
yyy
u

Back to top