4
2
3

Zielone, czerwone, okrągłe, pachnące, a jako przekąska niezwykle sycące.
Uczniowie klasy trzeciej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych na zajęciach z pracowni gastronomicznej świętowali dzień jabłka.
Zajęcia rozpoczęli od pogadanki na temat witaminek, które dostarczają nam te rodzime owoce.
Pod opieką nauczycieli przedmiotów zawodowych Pani Marzeny Wnęt i Pani Martyny Domagała-Karpeta uczniowie przygotowali dania zasadnicze, desery z jabłek oraz dania z dodatkiem tych owoców.

Życzmy smacznego.

z
yy
i
y
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
n
f
yyy
w
h
t
b
x
c
r
e
d
m
p
o
g
u
a
L
x
s
k
j
Previous Next Play Pause

Wszyscy jabłka chętnie jemy i dzień jabłka świętujemy.

t
c
k
m
r
f
L
yy
d
x
e
s
p
h
j
y
i
x
n
z
g
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
b
o
w
a
yyy
u

Back to top