4
3
2

Zielone, czerwone, okrągłe, pachnące, a jako przekąska niezwykle sycące.
Uczniowie klasy trzeciej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych na zajęciach z pracowni gastronomicznej świętowali dzień jabłka.
Zajęcia rozpoczęli od pogadanki na temat witaminek, które dostarczają nam te rodzime owoce.
Pod opieką nauczycieli przedmiotów zawodowych Pani Marzeny Wnęt i Pani Martyny Domagała-Karpeta uczniowie przygotowali dania zasadnicze, desery z jabłek oraz dania z dodatkiem tych owoców.

Życzmy smacznego.

f
z
g
e
h
x
x
y
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
a
r
p
yy
c
t
L
b
n
yyy
o
i
s
d
m
j
k
u
w
Previous Next Play Pause

Wszyscy jabłka chętnie jemy i dzień jabłka świętujemy.

g
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
n
r
j
yy
p
b
h
e
m
z
y
yyy
u
a
k
t
x
x
s
c
d
w
f
i
o
L

Back to top