Lista osób zakwalifikowanych do X Wojewódzkiego Konkursu Kulinarnego "Pasja smaków – potrawy i desery wysokobiałkowe":

  1. Antoni Kozłowski ZSSiH Radom
  2. Martyna Wiatrak ZSSiH Radom
  3. Oliwia Hałdaś CKZiU Pionki
  4. Konrad Batur ZSP Białobrzegi
  5. Izabela Bąk ZSP Białobrzegi

Konkurs odbędzie się 23.11.2023 r. w Zespole Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu, ul. św. Brata Alberta 1 .
Spotkanie organizacyjne rozpocznie się o godz. 8.15 w bloku A II piętro. Rozpoczęcie konkursu o godz. 9.00. 

Poprzednie edycje:

Slajd78
Slajd27
Slajd37
Slajd69
Slajd63
Slajd7
Slajd20
Slajd29
Slajd15
Slajd52
Slajd4
Slajd46
Slajd42
Slajd45
Slajd9
Slajd28
Slajd44
Slajd47
Slajd59
Slajd26
Slajd62
Slajd31
Slajd32
Slajd79
Slajd12
Slajd34
Slajd83
Slajd54
Slajd43
Slajd49
Slajd75
Slajd18
Slajd50
Slajd21
Slajd64
Slajd61
Slajd39
Slajd8
Slajd41
Slajd66
Slajd10
Slajd38
Slajd57
Slajd58
Slajd77
Slajd80
Slajd6
Slajd73
Slajd19
Slajd33
Previous Next Play Pause

Back to top