Lista osób zakwalifikowanych do X Wojewódzkiego Konkursu Kulinarnego "Pasja smaków – potrawy i desery wysokobiałkowe":

  1. Antoni Kozłowski ZSSiH Radom
  2. Martyna Wiatrak ZSSiH Radom
  3. Oliwia Hałdaś CKZiU Pionki
  4. Konrad Batur ZSP Białobrzegi
  5. Izabela Bąk ZSP Białobrzegi

Konkurs odbędzie się 23.11.2023 r. w Zespole Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu, ul. św. Brata Alberta 1 .
Spotkanie organizacyjne rozpocznie się o godz. 8.15 w bloku A II piętro. Rozpoczęcie konkursu o godz. 9.00. 

Poprzednie edycje:

Slajd71
Slajd58
Slajd18
Slajd40
Slajd5
Slajd66
Slajd4
Slajd20
Slajd67
Slajd34
Slajd73
Slajd49
Slajd12
Slajd16
Slajd6
Slajd59
Slajd80
Slajd79
Slajd25
Slajd24
Slajd72
Slajd68
Slajd78
Slajd83
Slajd64
Slajd57
Slajd41
Slajd55
Slajd77
Slajd33
Slajd81
Slajd35
Slajd28
Slajd26
Slajd2
Slajd30
Slajd43
Slajd38
Slajd8
Slajd3
Slajd10
Slajd42
Slajd75
Slajd82
Slajd22
Slajd27
Slajd14
Slajd29
Slajd37
Slajd21
Previous Next Play Pause

Back to top