Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th30
th20
th4
th21
th13
th40
th42
th11
th27
th22
th39
th15
th35
th29
th7
th16
th14
th31
th10
th26
th34
th2
th1
th32
th33
th5
th19
th12
th17
th28
th18
th6
th25
th8
th3
th41
th43
th24
th23
th38

Back to top