2
4
3

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th18
th29
th2
th33
th17
th14
th43
th34
th6
th20
th4
th38
th41
th30
th23
th24
th27
th1
th22
th7
th16
th31
th35
th40
th13
th28
th21
th10
th26
th32
th25
th15
th11
th8
th5
th42
th19
th3
th39
th12

Back to top