2
3
4

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th34
th35
th3
th7
th18
th13
th38
th28
th26
th12
th24
th32
th27
th31
th33
th19
th40
th42
th22
th6
th2
th41
th39
th4
th20
th25
th29
th17
th11
th43
th8
th10
th14
th21
th5
th30
th16
th15
th1
th23

Back to top