2
4
3

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th33
th19
th40
th14
th21
th31
th1
th11
th43
th35
th29
th23
th38
th34
th42
th32
th16
th24
th25
th28
th13
th6
th39
th8
th7
th3
th41
th30
th4
th12
th18
th2
th20
th26
th22
th15
th17
th10
th5
th27

Back to top