4
2
3

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th15
th7
th23
th30
th32
th12
th41
th40
th29
th3
th43
th16
th11
th38
th42
th35
th27
th10
th17
th22
th19
th18
th25
th33
th39
th31
th5
th8
th28
th24
th2
th6
th21
th26
th34
th13
th4
th20
th1
th14

Back to top