Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th29
th15
th24
th20
th4
th3
th40
th39
th28
th5
th10
th7
th19
th41
th22
th32
th43
th33
th8
th35
th31
th26
th16
th6
th23
th18
th34
th1
th25
th42
th2
th38
th27
th11
th21
th30
th12
th13
th14
th17

Back to top