4
3
2

Wykonane przez uczniów z klasy 2 ga i 2 gb (2 grupa).
Pracownia gastronomiczna
Nauczyciel prowadzący: Monika Adamczyk

napoleonka z ciasta francuskiego
napoleonka z ciasta francuskiego
ciastka z czekoladą
ciastka z czekoladą
cynamonki
cynamonki
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
ciasto drożdżowe
ciasto drożdżowe
ślimaczki z cynamonem
ślimaczki z cynamonem
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
babeczka z kremem budyniowym
babeczka z kremem budyniowym
chlebek ziołowy-czosnkowy
chlebek ziołowy-czosnkowy
pizza
pizza
rurki z bitą śmietaną
rurki z bitą śmietaną
ciasteczka czekoladowe
ciasteczka czekoladowe
ptysie z bitą śmietaną
ptysie z bitą śmietaną
Previous Next Play Pause

churros z sosem karmelowo-czekoladowym
ciastka z czekoladą
ślimaczki z cynamonem
ciasto drożdżowe
babeczka z kremem budyniowym
rurki z bitą śmietaną
ptysie z bitą śmietaną
napoleonka z ciasta francuskiego
cynamonki
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
chlebek ziołowy-czosnkowy
pizza
ciasteczka czekoladowe

Back to top