Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich

ATRAKCYJNA OFERTA EDUKACYJNA: CUKIERNIK, KUCHARZ, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH, TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG…

Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ABSOLWENCI SĄ DOBRZE PRZYGOTOWANI DO PRACY, ZDOBYWAJĄ UMIEJĘTNOŚCI PRZYDATNE W CODZIENNYM ŻYCIU, KTÓRE WYKORZYSTUJĄ TAKŻE W INNYCH ZAWODACH
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOGĄ RÓWNIEŻ PODNOSIĆ KWALIFIKACJE NA STUDIACH WYŻSZYCH LUB W BRANŻOWEJ SZKOLE II STOPNIA
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
PRZYJAZNA ATMOSFERA
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ZAJĘCIA PRAKTYCZNE I PRAKTYKI
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
SUKCESY W OLIMPIADACH I TURNIEJACH
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻLIWOŚĆ ROZWIJANIA ZAINTERESOWAŃ
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
CIEKAWE PROJEKTY I PROGRAMY
Previous Next Play Pause

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th40
th19
th18
th20
th17
th23
th28
th38
th7
th24
th21
th10
th4
th3
th15
th2
th11
th16
th12
th14
th34
th42
th31
th5
th41
th8
th30
th1
th25
th22
th6
th29
th26
th33
th32
th39
th27
th35
th13
th43

Przyszli technolodzy żywności z klasy III TZ po raz kolejny mieli przyjemność zapoznać się z procesami produkcyjnymi w zakładzie produkcyjnymi i przeżyć słodką przygodę. Tym razem była to największa w Europie fabryka wyrobów cukierniczych Ferrero Polska w Belsku Dużym. Produkty z fabryki w Belsku trafiają do około 60 krajów świata. Należą do nich Nutella, Kinder Niespodzianki, drażetki Tic Tac, batoniki Kinder Bueno, jajka Kinder Joy, praliny Raffaello i wiele innych...

      

Back to top