WYBIERZ ZAWÓD W
WYBIERZ ZAWÓD W "GASTRONOMIKU"
CUKIERNIK, KUCHARZ, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
CUKIERNIK, KUCHARZ, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI
TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
UCZNIOWIE ROZWIJAJĄ PASJE I ZAINTERESOWANIA
UCZNIOWIE ROZWIJAJĄ PASJE I ZAINTERESOWANIA
OSIĄGAJĄ SUKCESY W OLIMPIADACH I TURNIEJACH
OSIĄGAJĄ SUKCESY W OLIMPIADACH I TURNIEJACH
UCZESTNICZĄ W CIEKAWYCH PROJEKTACH I PROGRAMACH
UCZESTNICZĄ W CIEKAWYCH PROJEKTACH I PROGRAMACH
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Previous Next Play Pause

Mamy wielką przyjemność przekazać społeczności szkolnej oraz wszystkim sympatykom, którzy głosowali (3633 osoby) na "Tradycyjne zupy domowe” w "XII FESTIWALU ZUPY” iż:

I miejsce "Zupa zbójnicka"
(liczbą głosów 801) - zajęła Małgorzata Górecka 3Ga

II miejsce "Żurek wielkanocny”
(liczbą głosów 744) - zajęła Karolina Zarychta 3Ga

III miejsce "Barszcz biały na zakwasie”
(liczbą głosów 369) - zajęła Klaudia Wojciechowska 3Ga

Wszystkim uczestnikom serdecznie gratulujemy.
Nagrody rzeczowe dla laureatów i dyplomy dla każdego uczestnika będą wręczone na najbliższej uroczystości szkolnej po zniesieniu obostrzeń sanitarnych.
Dziękujemy doceniając chęci i zaangażowanie uczniów w tym trudnym okresie.
Organizatorzy Monika Wasik i Halina Kutkowska

Uczniowie klas 2OTp, 2OT oraz 2Z włączyli się w obchody szkolnego święta Dnia Zupy, wyrażając swoje uwielbienie dla tej potrawy również w języku angielskim.
Oto przykłady ich twórczości:

plakat_1_zupa__1_
plakat_2_zupa__1_
plakat_2_zupa__1_
plakat_1_zupa__1_
Previous Next Play Pause

W tym roku uczestnicy konkursu nadesłali receptury oraz zdjęcia "tradycyjnych zup domowych", które prezentujemy poniżej.
W dniach 22 – 28 marca 2021 roku będzie można internetowo oddawać głosy na wybraną zupę. Każdy może oddać TYLKO JEDEN GŁOS. Ogłoszenie wyników nastąpi w dniu 31 marca 2021 roku za pośrednictwem strony internetowej szkoły.
Zwycięscy odbiorą dyplomy i nagrody z rąk Dyrektora szkoły na oficjalnej uroczystości szkolnej po zniesieniu obostrzeń sanitarnych.
Serdecznie zapraszamy do udziału w tej formie XII Festiwalu Zupy.
Dziękujemy i życzymy dobrej zabawy.

Back to top