Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th2
th6
th43
th27
th13
th11
th38
th23
th22
th34
th3
th32
th4
th29
th10
th35
th24
th16
th25
th15
th41
th20
th5
th40
th7
th33
th17
th42
th30
th8
th39
th26
th19
th31
th28
th1
th12
th21
th18
th14

Back to top