Potrawy z ryb przygotowane na pracowni gastronomicznej przez uczniów klasy 3Ga z Panią Moniki Adamczyk polecają się na święta:)

fot. Monika Adamczyk

tatar z łososia z awokado odymiany pod kopułą
tatar z łososia z awokado odymiany pod kopułą
dorada pieczona z ziemniakiem
dorada pieczona z ziemniakiem
sandacz na puree selerowym z sosem limonkowo-cytrynowym
sandacz na puree selerowym z sosem limonkowo-cytrynowym
sola saute z marchwią
sola saute z marchwią
filet z miruny z kurkami z musem z wątróbki
filet z miruny z kurkami z musem z wątróbki
paluszki rybne
paluszki rybne
filet z pstrąga na spaghetti jarzynowym z grzybowym sufletem
filet z pstrąga na spaghetti jarzynowym z grzybowym sufletem
przystawka bombki z mintaja z sosem pomarańczy i chili
przystawka bombki z mintaja z sosem pomarańczy i chili
łosoś grillowany, odymiany
łosoś grillowany, odymiany
Previous Next Play Pause

Back to top