2
4
3

W dniu 28 maja 2025 r. w naszej szkole odbyły się warsztaty cukiernicze dla uczniów klasy 7 szkoły podstawowej nr 34 w Radomiu. Uczniowie klasy 2Z o profilu technik technologii żywności pod opieką p. Marzeny Morawskiej dzielili się swoją wiedzą i umiejętnościami w zakresie cukiernictwa. Goście zostali podzieleni na 3 grupy, z których każda miała za zadanie przygotować i udekorować słodkie wyroby takie jak: pierniczki zdobione lukrem, cake popsy oraz figurki z masy cukrowej.
W trakcie wytwarzania słodkości uczniowie byli bardzo zaangażowani i kreatywni. 
Zajęcia przebiegały w bardzo miłej atmosferze.

494856562_1159578269519792_8432593081664306384_n
494869080_1127215476091173_1741640387951143160_n
494866788_1461864304970617_6212956610320729443_n
494857553_1239005107666732_5043156110299599597_n
494859805_1413204443441440_2558204355410710743_n
494858569_615388280894007_3433543124579912611_n
494826860_1400111974644229_7101991431685303530_n
494861984_1222665602660654_2610093090734683318_n
494828084_1757841871606285_3474104487432906518_n
494857258_674644745567239_4063174082973596843_n
505146479_2132809443864310_5196351684296192049_n
494862036_2467199547012332_9121688952698800724_n

Back to top