Lista osób zakwalifikowanych do X Wojewódzkiego Konkursu Kulinarnego "Pasja smaków – potrawy i desery wysokobiałkowe":

  1. Antoni Kozłowski ZSSiH Radom
  2. Martyna Wiatrak ZSSiH Radom
  3. Oliwia Hałdaś CKZiU Pionki
  4. Konrad Batur ZSP Białobrzegi
  5. Izabela Bąk ZSP Białobrzegi

Konkurs odbędzie się 23.11.2023 r. w Zespole Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu, ul. św. Brata Alberta 1 .
Spotkanie organizacyjne rozpocznie się o godz. 8.15 w bloku A II piętro. Rozpoczęcie konkursu o godz. 9.00. 

Poprzednie edycje:

Slajd23
Slajd72
Slajd82
Slajd33
Slajd73
Slajd2
Slajd55
Slajd60
Slajd7
Slajd81
Slajd22
Slajd78
Slajd69
Slajd80
Slajd42
Slajd37
Slajd34
Slajd15
Slajd21
Slajd51
Slajd63
Slajd19
Slajd57
Slajd67
Slajd45
Slajd25
Slajd40
Slajd71
Slajd9
Slajd26
Slajd61
Slajd74
Slajd68
Slajd18
Slajd50
Slajd31
Slajd44
Slajd62
Slajd11
Slajd58
Slajd76
Slajd10
Slajd75
Slajd5
Slajd28
Slajd54
Slajd70
Slajd41
Slajd66
Slajd3
Previous Next Play Pause

Back to top