2
4
3

Na zajęciach pracowni gastronomicznej uczniowie klasy 2gb i 2ga
pod opieką P. M. Adamczyk:

-> poznają techniki, które stanowią fundament każdej kuchni,
-> doskonalą  umiejętności i odkrywają nowe metody gotowania,
-> poznają zasady zdrowej kuchni, uczą się tworzyć zrównoważone posiłki,
-> odkrywają sztukę prezentacji dań.

marynowany filet z mintaja w limonce i chili
marynowany filet z mintaja w limonce i chili
pieczona w rozmarynie makrela
pieczona w rozmarynie makrela
filet z łososia pieczony w maśle ziołowo-czosnkowym
filet z łososia pieczony w maśle ziołowo-czosnkowym
smażony pstrąg
smażony pstrąg
pieczona w rozmarynie makrela
pieczona w rozmarynie makrela
sushi z owoców morza  z sosem sojowym i wasabi
sushi z owoców morza z sosem sojowym i wasabi
pieczony filet dorsza marynowany w zalewie z czarnego bzu
pieczony filet dorsza marynowany w zalewie z czarnego bzu
filet z łososia pieczony w maśle ziołowo-czosnkowym
filet z łososia pieczony w maśle ziołowo-czosnkowym
pieczony w warzywach filet miruny
pieczony w warzywach filet miruny
Previous Next Play Pause

babka cytrynowa z lukrem
babka cytrynowa z lukrem
tarta z musem z białej czekolady i maskarpone z leśnymi owocami
tarta z musem z białej czekolady i mascarpone z leśnymi owocami
tarta z musem z białej czekolady i maskarpone z leśnymi owocami
tarta z musem z białej czekolady i mascarpone z leśnymi owocami
szarlotka
szarlotka
sernik
sernik
babka piaskowa
babka piaskowa
babka z malinami
babka z malinami
Previous Next Play Pause

Back to top