Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich

ATRAKCYJNA OFERTA EDUKACYJNA: CUKIERNIK, KUCHARZ, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH, TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG…

Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ABSOLWENCI SĄ DOBRZE PRZYGOTOWANI DO PRACY, ZDOBYWAJĄ UMIEJĘTNOŚCI PRZYDATNE W CODZIENNYM ŻYCIU, KTÓRE WYKORZYSTUJĄ TAKŻE W INNYCH ZAWODACH
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOGĄ RÓWNIEŻ PODNOSIĆ KWALIFIKACJE NA STUDIACH WYŻSZYCH LUB W BRANŻOWEJ SZKOLE II STOPNIA
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
PRZYJAZNA ATMOSFERA
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ZAJĘCIA PRAKTYCZNE I PRAKTYKI
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
SUKCESY W OLIMPIADACH I TURNIEJACH
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻLIWOŚĆ ROZWIJANIA ZAINTERESOWAŃ
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
CIEKAWE PROJEKTY I PROGRAMY
Previous Next Play Pause

Fundacja Edukacyjna „Perspektywy” ogłosiła wyniki 21. Rankingu Techników i Liceów w Polsce. Otrzymaliśmy tytuł "SREBRNEJ SZKOŁY 2019". Oznacza to że Technikum w Zespole Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu jest wśród najlepszych techników w Polsce sklasyfikowanych w Rankingu Liceów i Techników PERSPEKTYWY 2019.
Nasza szkoła zajęła zajęła 2 miejsce w Radomiu, 31 miejsce w województwie mazowieckim i 236 miejsce w Polsce. W tegorocznym rankingu rywalizowało 1731 Techników z całej Polski!
Zgodnie z postanowieniem Kapituły, technika zostały ocenione za pomocą czterech kryteriów. Są to: sukcesy szkoły w olimpiadach (20%), wyniki matury z przedmiotów obowiązkowych (20%), wyniki matury z przedmiotów dodatkowych (30%), oraz wyniki egzaminu zawodowego (30%). Do sporządzenia rankingu wykorzystano dane ze źródeł egzogenicznych (zewnętrznych) wobec ocenianych szkół. Źródłem danych były protokoły komitetów głównych olimpiad, zestawienia okręgowych komisji egzaminacyjnych (OKE) z wynikami matur oraz egzaminów zawodowych, oraz System Informacji Oświatowej.
W zestawieniach zostały zaprezentowane jedynie szkoły, które uzyskały najlepszą pozycję rankingową.

Back to top