W ostatnim tygodniu roku szkolnego 23 czerwca jedenastu uczniów z klas 2GA, 2Gap, 2GBp wzięło udział w e-learningowych warsztatach oraz konkursie dla szkół gastronomicznych.
Ich zadaniem było przygotowanie własnej interpretacji dwóch potraw (przystawka oraz danie główne) gdzie głównym składnikiem było mięso wieprzowe.
Uczniowie naszej szkoły przygotowali: POLICZKI WIEPRZOWE Z SZPARAGAMI I KULKAMI Z BATATÓW i SCHAB GRILLOWANY Z FENKUŁEM I ROSZPONKĄ jako zakąskę.

Aby dostać się do finału musimy uzyskać jak najwięcej polubień i udostępnień.
Im więcej reakcji na udostępniony materiał (post z naszej szkoły – głosuj na sztukę mięsa) tym większe szanse szkoły na finału. Prosimy o głosy.

Link do strony internetowej https://sztuka-miesa.com.pl/

Instagram: sztukamiesa.konkurs

Post z konkursu na facebooku. Link do Facebook: https://www.facebook.com/Sztuka-Mi%C4%99sa-105952601692780/?ref=pages_you_manage

IMG_0091
_MG_6274
_MG_6199
IMG_0061
_MG_6265
_MG_6267
_MG_6255
_MG_6276
_MG_6216
IMG_0081
IMG_0051
_MG_6235
_MG_6226 (1)
_MG_6219
_MG_6245
_MG_6239
_MG_6229
_MG_6222
IMG_0085

Back to top