Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Previous Next Play Pause

Deklaracje przystąpienia do egzaminu z kwalifikacji w zawodzie (wszystkie kwalifikacje) można składać do 09 września 2019 r. (poniedziałek) [sesja styczeń-luty 2020] [kwalifikacje T.4 i T.6 sesja czerwiec-lipiec 2020]

Termin przekazania szkołom dyplomów potwierdzających kwalifikacje zawodowe
dla ABSOLWENTÓW TECHNIKUM, którzy ukończyli szkołę 26 kwietna 2019 r.
24 maja 2019 r.

Termin przekazania szkołom wyników egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie
dla sesji czerwiec – lipiec 2019, oraz przekazania świadectw i dyplomów potwierdzających kwalifikacje zawodowe dla sesji czerwiec – lipiec 2019 – 30 sierpnia 2019 r.

Informacja o sposobie organizacji i przeprowadzania egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie

  • przeprowadzanego z zakresu kwalifikacji zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodach z 2012 r.

oraz

  • przeprowadzanego z zakresu kwalifikacji zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodach z 2017 r. obowiązująca w roku szkolnym 2018/2019

Treść dokumentu w PDF

oke.waw.pl

Jest nam miło, że znowu możemy pochwalić się wynikami pracy naszych uczniów i nauczycieli :-)

Egzamin zawodowy w sesji czerwiec-lipiec 2018 zdawali uczniowie technikum o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych i technik technologii żywności oraz zasadniczej szkoły zawodowej w zawodach: kucharz i cukiernik.

W klasach technikalnych z kwalifikacji T.6 (sporządzanie potraw i napojów) egzamin zdało 96 % zdających, a z kwalifikacji T.4 (produkcja wyrobów cukierniczych) – 94%.
W klasach zasadniczej szkoły zawodowej z kwalifikacji T.6 egzamin zdało 89 % zdających, a z kwalifikacji T.4 – 84%.
W dwóch klasach (1 technikum i 1 zasadniczej szkoły zawodowej) zdawalność wynosiła 100%.

Gratulujemy.

Back to top