Podania z prośbą o przyjęcie do jednej klasy w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych i technik organizacji turystyki można składać w sekretariacie szkoły do 25 sierpnia 2023 r.
Orzeczenie lekarskie DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH /nie dotyczy technika organizacji turystyki/
Na dzień 1 września 2023 r. musisz posiadać aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno epidemiologicznych.
W tym celu:
- wykonaj badania na nosicielstwo - po 6 sierpnia 2023 r. udaj się bez skierowania do Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Radomiu i zapisz się na badania
- udaj się z wynikami badań do lekarza medycyny pracy po orzeczenie lekarskie do celów sanitarno - epidemiologicznych
DYREKCJA, GRONO PEDAGOGICZNE I UCZNIOWIE
ZESPOŁU SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH I HOTELARSKICH W RADOMIU
ZAPRASZAJĄ NA XIII FESTIWAL ZUPY
POŁĄCZONY Z DNIEM OTWARTYM SZKOŁY, KTÓRY ODBĘDZIE SIĘ
31 MARCA 2023 ROKU /PIĄTEK/ W GODZINACH 11.00-14.30
W SIEDZIBIE NASZEJ SZKOŁY
PRZY UL. ŚWIĘTEGO BRATA ALBERTA 1 /OS. PRĘDOCINEK/ W RADOMIU.
Zapraszamy również na Dni Otwarte Szkoły: 31 marca 2023 r. (piątek) w godzinach 11.00-14.30 oraz 01 kwietnia 2023 r. (sobota) w godz. 9.00-13.00
Patronat radiowy Radio Plus Radom
POPRZEDNIE FESTIWALE I DNI OTWARTE SZKOŁY